søndag 8. februar 2009

DUGNAD

torsdag 26.2 fra kl 17 og utover til kl 22:30
.
Sted - Breidablikk barneskole, innkjøring fra Industriveien på Heimdal, rett over gaten for Adresseavisen. Parkering på siden mot Industriveien, gå så rundt bygget, inngang på oversiden.
Teppekomiteen har laget opp masse stoffpakker,


Det blir også anledning til å få minikurs i to teknikker som er fine å bruke til tepper og annet.

Den ene teknikken er den som er brukt i dette teppet - skjulte 9-er-blokker. Her er det fint om du har noen ferdigskjærte 6.5" store kvadrater å ta med deg.

Vi har som sagt stoffpakker, men også vatt og bakstykker, så har du noe til teppeaksjonen du har starta på men ikke kommer videre med, så ta det med. Kanskje vi finner noe som passer. Kanskje har du noen applikerte blokker eller et påbegynt arbeid som bare ligger der. Det kan jo være at flere hoder ser allerledes på det, slik at ett flott teppe kan se dagens lys av det du har gitt opp.

Så håper vi at alle tar med godt humør, symaskin hvis du vil sy, skjæreutstyr
knappenåler, saks , tråd og annet vi kunne trenge. Glem ikke innesko og skjøteledning, og evt en termos med kaffe. Vi har ikke så mange timer på oss men håper å komme ett godt stykke på vei likevel.

Og er det noe du lurer på kan du bare ta legge inn sprøsmålet her så svarer vi so godt vi kan.


Hilsen Anne-Donia, Guri og Sølvi

5 kommentarer:

 1. Very interesting article, thank you for sharing. I also want to share the following health articles, God willing, useful. Thank you :)

  Cara Meningkatkan Trombosit Rendah
  Penyebab Perut Buncit dan Cara Mengatasinya
  Jus De Lemon Bernutrisi
  Obat Kista bartholin

  SvarSlett