onsdag 28. april 2010

Pakkedugnad


Vi - Laila + undertegnede møttes i finværet sist søndag og hadde sorterings og pakkedugnad..

Nå ligger det 28 flotte stoffpakker og venter på ivrige teppesyere. Disse tar vi med oss på mai-møtet - det kan jo hende været i sommer frister til en og annen dag innendørs. Om noen dager kommer det masse linker til andre flotte ideer her - må bare lete dem fram først.

Vi har også en del bakstykker, se over bildet her om det er noe som kan passe til den quilten du har laga, gi oss beskjed, så tar vi med på neste møte. Du kan godt komme i kontakt med oss med å legge igjen en kommentar her i bloggen.

Til høsten skal vi forsøke å få i stand en dugnad igjen, men som tidligere sagt, dersom sygruppa di vil gå sammen om en minidugnad, så bare si fra , så kan dere få låne stoffkuffert, bakstykker, vatt etc.
Ferdige tepper kan leveres på medlemsmøte, på Quiltegården eller Syskrinet, eller hjem til Sølvi ( bor på Heimdal).

Sølvi.

mandag 26. april 2010

Tepper fra Molde






















Helt overraskende kom det en kasse tepper fra Molde quiltelag for noen uker siden. Oppi der var disse flotte teppene.

Tepper fra Oslo








Vi fikk 19 tepper oppover fra hovedaksjonen for en stund siden. Siri sender ut forespørsler til lokalaksjonene når hun har for mange tepper liggende på lager. Og siden det var helt tomt i skapet på sykehuset her takket vi ja til en ladning tepper før påske. Her er bilder av noen av dem, til ide for andre teppesyere.

søndag 11. april 2010

Flere tepper levert i April


På aprilmøtet kom det inn 14 tepper - kjempegodt jobba damer.
Her er litt for enhver smak.
















Ett flott "sjakkspill" med brikker til