lørdag 23. mai 2009

Har du lyst å sy


Vi har fått en hel rull med dette nydelige stoffet fra Siw på Quiltegården - så har du lyst å sy noe av det til teppeaksjonen er det bare å si fra.

Og fra Rita på Verdal kom disse søte kattene med mere stoff til.


Noen quiltere har donert disse blokkene - de skulle gjerne fått følge av noen flere og blitt til ett lite teppe


Og så har vi mange ferdige topper på lager som trenger quilting - så har du mulighet til å quilte en av disse er det flott. Dette er bare ett lite utvalg av dem.



Kan du hjelpe til med noe av dette så vennligst ta kontakt med undertegnede på sa(alfakrøll)deneb.no . Jeg må konsentrere med om bunadsbrodering og montering ett års tid framover nå, så har dessverre ikke mulighet til å gjøre det sjøl.

lørdag 16. mai 2009

WOW - mai er en supermåned



På medlemsmøtet i mai kom det inn 18 tepper - jeg sier og skriver ATTEN! Godt jobba damer. Og tusen takk til deg som har sydd i hvert fall 9 av disse. Jeg var ikke på møtet selv så fikk ikke takket, og vet ikke hvem som har levert de andre. Men TUSEN TAKK for innsatsen til dere alle sammen. I tillegg har jeg sydd to tepper, og fått ferdig to som andre har sydd toppen på - så da er vi oppe i 22 denne måneden. SUPERFLOTT! Og det er stadig behov for flere om noen lurer på det.
























Flere har prøvd seg på skjulte 9-er-blokker